7 Kasım 2012 Çarşamba

Bu aralar ben

Gunluk makyajımda bunları kullanıyorum. Diorskin nude ile az miktar mac strone liquidi karıştırıp sürüyorum. BB creamy concealer ve sonra mutlaka mac bare study paint pot geliyor ardından. Yanaklarıma önce Benefit Dallas'ı bronzer olarak, ardından da çok az NYX Pinky en tepe noktalarına dokunduruyorum. Bazen de sadece Mac Vintage Rose ccb'i stipple fırça ile dağıtarak hafif bronz ve sağlıklı bir görünüme kavuşuyorum.
Gözlerimde ise Mac Ricepaper'ı tüm göz kapaklarına, crease bölgesine de Mac Satin Taupe olacak şekilde kullanıp, üst ve alt kirpik diplerine Sephora Crayon Jumbo Kaki'yi sürüp fırçayla dağıtıyorum. Hafif bir smokey ve defined görünüm elde ediyorum böylece. Son olarak L'Oreal Voluminous mascarayla makyajımı tamamlıyorum.
Dudaklarıma birşey sürmüyorum genellikle ve bazen de özellikle. Çünkü benim makyaj mottom mümkünse makyajın çok da belli olmasın şeklinde ve ruj sürünce fazla tamamlanmış bir görüntü oluyor çoğu zaman. Tabii günlük makyaj için söylüyorum bunu. Sadece yüz hatlarını pekiştirmek, ortaya çıkarmak ve biraz da canlılık katmak yeterli bence. Ne yalan söyleyeyim, sabah sabah metroda gördüğüm fazla makyajlı ya da ne bileyim fuşya rujlu, kalın kuyruklu eyelinerlı kadınları biraz abartılı buluyorum. Bence günün her saatinde her türlü makyaj olmuyor. Sabah kesinlikle hafif, akşama doğru biraz koyulaşan makyajı seviyorum. Tabii her daim makyaj çantasıyla gezmek gerekiyor, o ayrı.
Konuya dönersek, gunluk rujum mutlaka 'my lips buy better' tarzında bir ruj oluyor. Genelde lustre ya da mat yapıları tercih ediyorum. Bu aralar Max Faxtor Burnt Caramel'i çok seviyorum. Onun dışında Nars Dolce Vita kalem ruj da çok doğal duruyor. Ha bir de Clinique chubby stick whole lotta honey'de gözüm var. Tam dudak rengimin bir ton koyusu ve nemlendiriyor. Daha ne isterim :)

1 yorum:

  1. burnt caramel i ben de cok seviyorum :) sanırım bitirebildiğim ilk rujum olacak :)

    YanıtlaSil