8 Aralık 2012 Cumartesi

Rimmel, emily ve pastel

Çorlu'ya geldik, annem ve babamı ziyarete. Burada tek bir alışveriş merkezi var: Orion. İçinde de bir adet Watsons var. Bir bakayım şöyle demiştim; bunları alıverdim.

* Rimmel natural bronzer-sun bronze: Google'a 'best drugstore matte bronzer' diye sorunca Rimmel'in bu ürününün çok fazla önerildiğini göreceksiniz. 13 tl.lik fiyatıyla bence kayda değer bir öneri bu. Ben yüzümdeki duruşunu beğendim. Pigmentli ve portakala çalmıyor rengi. Bu çok büyük bir artı tabii, zira elimdeki bir başka mat bronzer olan ünlü Guerlain terracotta (no.02) oldukça turuncu bana kalırsa. Kullanmıyorum kendisini, sanırım satışa çıkaracağım bir ara. Neyse, güzel bir ürün bu işte.

* Rimmel'de 2.ürüne %50 indirim olunca Scandal Eyes mascarasını deneyeyim dedim. Kocaman fırçalı simsiyah bir rimel bu. Bence bayağı hacim veriyor ve hakkaten simsiyah. 9 liraya geldi.

* Emily yeşil ve siyah göz kalemleri: Tek kelimeyle mükemmeller. Süper kalıcı ve pigmentli ve ucuz. Daha ne olsun?

* Pastel liquid lipstick: Bir kere ambalajı çok kaliteli. Bende Lancome'un likit ruju var karşılaştırabileceğim ve bu ruj da gayet başarılı. Nude rengini aldım. Mat dokulu ve sanırım 11 tl idi.

Kısa günün karı bu şekilde oldu. Hoşçakalın!

2 yorum:

  1. Rimmel'in pudrasının fiyatı iyiymiş, kontür için kullanılabilir sanırım. Hepsini güle güle kullanın :

    YanıtlaSil
  2. Sevda, evet ben de kontur için aldım. Bakalım becerebilecek miyim?

    YanıtlaSil