7 Aralık 2012 Cuma

Kaliteli ve uygun fiyatlı ürünler

Tannesi sayesinde katılıyorum bu mime. Çok faydalı bir konu kesinlikle.

1-Deborah BB cream: 29 tl.lik fiyatıyla ve kıvamlı yapısıyla Missha'yı kesinlikle aratmıyor. Harika nemlendiriyor, kapatıcılığı orta düzeyde ve cilde müthiş bir aydınlık veriyor. Çok memnunum. Diğer drugstore markalarının daha ucuz ama hiçbir ile yaramayan bb creamlerini almaktansa bunu tercih etmek yerinde bir tercih olacaktır.

2-Flormar terracotta far M108: Bu inci beyazı sedefli far mükemmel bir baz rengi. Hatta günlük makyajımda ben sadece bunu sürerim gözüme çoğu zaman. Rimelle tamamlayınca da sade ve aydınlık bir göz makyajı oluyor. Fiyatı şu an sitesinde 19,5 tl.

3-Flormar dörtlü far paleti: Fiyatı 13 tl. Verdiğiniz paranın kat kat üstünde performans sunuyor bu ürün. Pigmentli ve sedefli bu dört adet far, smokey ya da sade bir gölgeli göz makyajı yapmanız için gereken tüm tonları içeriyor. Bendeki yeşil tonlu olanı. Far bazı sürdüğümde tüm gün gözümde kalıyor.

4-Essence I love extreme rimel: Fiyatı 10 tl. Kirpikleri volümlü ve uzun göstermekte kesinlikle başarılı.

5-Ecotools pudra fırçası: Tüm pudra türlerini bu fırçayla sürüyorum uzun zamandır. Bir tane bile kıl dökmedi. Yumuşak, yoğun kıllı ve uygun fiyatlı pudra fırçası arıyorsanız, budur. Fiyatı 17 tl.

6-Rival de loop dudak kalemi no.10 natural: Ben bunu göz içine ten rengi kalem olarak kullanıyorum. Beyaz göz kalemlerini sevmiyorum ve drugstore markalarında da ten rengi göz kalemi bulamadığım için bu ürünü almıştım kızkardeşimin tavsiyesiyle. Kesinlikle güzel bir keşif oldu. Kalıcı ve çok doğal duruyor. Fiyatı 2-3 tl gibi birşeydi.

7-Flormar deluxe shine gloss stylo: 13 tl.ye almıştım. Dior'un şu Kate Moss reklamlı ruj serisine taş çıkarır. Gayet kalıcı, dudakları iyi nemlendiriyor. Şeffaf ve parlak duruşu mükemmel. Keşke daha çok renk seçeneği çıkarsa Flormar bu seriden.

8-Deborah hi- tec allık: Bu allık beni inanılmaz şaşırttı. Bir kere müthiş kalıcı. Renkleri çok çok doğal ve oldukça pigmentli. Mac mineralize allıklarla yarışır çok rahat. Fiyatı 30 tl. Kesinlikle değiyor.

9 yorum:

  1. Deborah BB krem aklımı çeldi :) Yağlı ciltlere de uyar mı acaba?

    YanıtlaSil
  2. wswuuhhhuuuu süper bır yazı
    deborah alıyorum demektir :)

    o kalemı ben de oyle yapıyorum
    alıx avıen allık not edıldı
    ve flormarın o swerı rujlarını toplamak ıcın ındırımı beklıyorum

    YanıtlaSil
  3. Deborah BB kreme bu akşam baktım, fakat 1 numarası yok, 2'si de bana koyu geldi... Bulursam alayım o zaman :) Sevda'nın sorusunu soruyorum: yağlı ciltlere uygun mu?

    Eline sağlık :)

    YanıtlaSil
  4. Benim de dikkatimi Deborah BB Cream çekti. Derhal bakıla!
    Ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  5. Yorumlarınız için teşekkürler. Benim cildim gerçekten oldukça yağlı bir cilt. Missha ile maksimum 2 saat sonra parlama oluyordu. Bu ürünle 4-5 saat sonra oluyor ki ben hiç sabitleyici pudra sürmedim. Bu iyi bir süre bana kalırsa. Bir de harika nemlendirdi benim cildimi. Sabahları nem serumu ve üzerine bunu sürdüğümde tüm gün gayet nemli görünüyor cildim.

    YanıtlaSil
  6. Çok iyiymiş Makyajlı Anne, aklımda o zaman :) Teşekkürler!

    YanıtlaSil
  7. Deborahın bu allık serisi şahane, bende 52 numarası var pigmentasyonu kalitesi kalıcılığı süper.Bu arada Deborahın BB kreminden haberim yoktu ben çok açık tenliyim renk skalası varmı acaba?

    YanıtlaSil
  8. Selen, bendeki de paprika adlı rengi. BB cream'in 4 rengi var. Ben açık buğday tenli olarak 2 numarasını aldığıma göre sen 1 numarasına bakmalısın. Zaten renk bir süre sonra oturuyor yüze.

    YanıtlaSil