24 Ekim 2012 Çarşamba

Mac, Inglot ve ben

Oldukça uzun bir ara oldu buraya uğramayalı. Tabii, kendi bloguma uğramamış olmam diğer makyaj bloglarını takip etmediğim anlamına gelmiyor. Sıkı takipteyim ve harika yeni bloglar keşfettim. Reklam ya da çekiliş postu girmeyen, gerçekten sadece makyaj blogu olan iyi bloglar. Bir tanesi 'your face my canvas' Görkem Karman mesela. Çok beğenerek takip ediyorum bu blogu.
Aslında buraya yazmadığım süreçte kozmetik alışverişini biraz azalttım. Sanırım doydum :) Beni gerçekten heyecanlandıran ya da ihtiyacım olan ürünleri aldım diyebilirim. Son zamanlarda çok severek aldıklarım Mac Styleseeker koleksiyonundan dark diversion fluidline, hidden treasure allık, camden chic mattene lipstick oldu. Pudram bittiği için uzun denemeler sonucu Guerlain parure aldım ve hakkaten bayılıyorum kendisine. Son olarak bugün Inglot'a girdim ve harika bir sonbahar paleti oluşturdum kendime. Tek kelimeyle bayıldım Inglot'un freedom system allık ve farlarına. İnanılmaz pigmentli ve sürümleri bir harika, kadife gibi. Fiyatları da gayet makul olduğu için verdiğim paraya acımadan mutlu ayrıldım mağazadan.

7 yorum:

  1. Hepsi çok güzeller :) Güle güle kullan özellikle far paletine bayıldım tam benim renklerim :)

    YanıtlaSil
  2. Güle güle kullan, farların rengi süper gerçekten. Inglot cidden hem başarılı insanı mağazadan çıktıktan sonra vicdan azabına sürüklemiyor :)

    Bu arada, blogun adı çok şekermiş :) Bir gün kızım olursa bana da aynı şeyi diyebilir :))) Oğlum diyor mudur, diyor olabilir valla :)

    YanıtlaSil
  3. Not: Görkem'in blogu gerçekten çok çok profesyonel. Bayılıyorum ben de senin gibi :)

    YanıtlaSil
  4. Tesekkurler, Inglot kesinlikle yeni favori markam :)

    Blogumun adını ben de seviyorum zira oğlum benimle kozmetik dükkanları dolaşırken aynen bu ruh halinde oluyor. Aslında eski bir bloggerim ben, 'huysuz ve tatlısı'nın huysuz'uyum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaaa, gerçekten mi??? Ben izliyordum blogunu, hatta mimardın değil mi yanlış hatırlamıyorsam? Hatta blogda "burayı makyaj bloguna çeviresim var" diye yazdığını hatırlıyorum :)))

      Sil
    2. Evet evet, aynen öyle :) Başka bir blogda devam edeyim dedim bloggerlık olayına :) Gerçi o kadar yoğunum ki, pek sık yazamıyorum. Böyle işte :)

      Sil