29 Ekim 2012 Pazartesi

Sonbahar makyajı

Bu sene sonbahar makyaj trendleri ezber bozdu sanki. Hem gözler, hem yanaklar, hem de dudaklar hepsi vurgulu geldi 2012 sonbahar sezonunda. Elbette smokey eyes/nude lips ya da naked eyes/bold lips her sezon olduğu gibi bu sezon da var. Ama 'trendy look' adeta seksenlerin moda showlarından fırlamışcasına smokey eyes/bold lips şeklinde. Kozmetik devlerinin hemen hepsi gözlerde mürdüm, kahve, gri, gri-yeşil tonlarını, dudaklarda da bu tonların sur tonlarını kullanma eğiliminde.
Ben seviyorum bu tarzı. Cok kadınsı ve zamansız, kesinlikle.

24 Ekim 2012 Çarşamba

Mac, Inglot ve ben

Oldukça uzun bir ara oldu buraya uğramayalı. Tabii, kendi bloguma uğramamış olmam diğer makyaj bloglarını takip etmediğim anlamına gelmiyor. Sıkı takipteyim ve harika yeni bloglar keşfettim. Reklam ya da çekiliş postu girmeyen, gerçekten sadece makyaj blogu olan iyi bloglar. Bir tanesi 'your face my canvas' Görkem Karman mesela. Çok beğenerek takip ediyorum bu blogu.
Aslında buraya yazmadığım süreçte kozmetik alışverişini biraz azalttım. Sanırım doydum :) Beni gerçekten heyecanlandıran ya da ihtiyacım olan ürünleri aldım diyebilirim. Son zamanlarda çok severek aldıklarım Mac Styleseeker koleksiyonundan dark diversion fluidline, hidden treasure allık, camden chic mattene lipstick oldu. Pudram bittiği için uzun denemeler sonucu Guerlain parure aldım ve hakkaten bayılıyorum kendisine. Son olarak bugün Inglot'a girdim ve harika bir sonbahar paleti oluşturdum kendime. Tek kelimeyle bayıldım Inglot'un freedom system allık ve farlarına. İnanılmaz pigmentli ve sürümleri bir harika, kadife gibi. Fiyatları da gayet makul olduğu için verdiğim paraya acımadan mutlu ayrıldım mağazadan.